Vastgoedservice/Mutatieonderhoud

Een uniek systeem
Omdat er bij mutatiewerk vaak efficiënt en doelgericht gewerkt moet worden, hebben we bij Rebo Schilderwerken een uniek systeem ontwikkeld. Hierdoor kunnen we mutatiewerk snel, efficiënt en doelgericht uitvoeren. Doordat we rekening houden met onze opdrachtgevers, zorgen wij voor zo min mogelijk overlast voor werkend personeel en bewoners. Opdrachten worden vooraf eerst duidelijk in kaart gebracht. Hierna wordt een gedetailleerde checklist opgemaakt. Door het zorgvuldig uitvoeren van deze checklist kunnen wij u een transparant plan geven waarin u een duidelijk overzicht heeft van werkzaamheden, kosten en tijdsduur.
Tevens verzorgen wij verstechnische en kleuradviezen voor onze klanten. De inhoud van een verstechnisch advies kan informatie bevatten over de meest geschikte werkwijze, gezondheidsaspecten, de aan te raden materialen en/of de mogelijke verfsoorten. Deze technische adviezen komen bij verschillende projecten aan bod, groot en klein.

Zorgvuldig te werk gaan
Bij Rebo Schilderwerken pakken wij mutatieonderhoud zeer zorgvuldig en efficiënt aan. Wij zijn er ons van bewust dat elke maand leegstand nou eenmaal geld kost.  Rebo Schilderwerken heeft een uniek systeem ontwikkeld waardoor wij snel kunnen acteren. Wij hebben vaste professionele schilders die direct klaar staan en snel kunnen handelen. Op kantoor hebben wij een aparte afdeling die u direct te woord staat en zo is alles binnen een week afgehandeld.
Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken wat Rebo Schilderwerken voor u kan betekenen. Wij geven u graag adviezen en zorgen dat u snel geholpen wordt.

Neem contact op

    Geef uw contact voorkeur aan

    E-mailTelefoon

    Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Rebo Schilderwerken

    Neem direct contact op