Projectmatig schilderwerk

Al jarenlang is Rebo schilderwerken de vertrouwde partner als het gaat om projectmatig schilderwerk en onderhoud. Bij projectmatig schilderwerk houden wij rekening met verschillende aspecten. Zo kunt u bij projectmatig schilderwerk denken aan vakkundigheid, planning en kostenbesparing. Uiteraard houden wij altijd rekening met onze opdrachtgever en zorgen we voor een zo efficiënt mogelijke werkplanning.

Door rekening te houden met bezetting van gebouwen, werktijden en behoeften van onze opdrachtgever kunnen wij hiervoor een efficiënte projectplanning opstellen. Dit minimaliseert de overlast, waardoor wij de kwaliteit van Rebo Schilderwerken kunnen waarborgen.

Een professionele aanpak.
Bij projectmatig schilderwerk zorgen wij ervoor dat u als vastgoedeigenaar een vast aanspreekpunt heeft. U bekijkt samen met deze projectmanager de mogelijkheden, vertalen uw wensen in duidelijke uitgangspunten, zorgen dat u een overzichtelijke offerte ontvangt en zorgen voor korte lijnen tussen u als vastgoedeigenaar en onze projectmanager, zodat er direct beslissingen genomen kunnen worden. Hierbij letten wij op dat de planning niet in gering komt en leveren optimaal resultaat.

Wij onderscheiden ons door een Bouw partner co-maker te zijn voor grotere projecten. Wij denken mee met de wensen en behoeften van onze klanten en zorgen voor een effectieve projectplanning. Wij werken uitsluitend met professionele gecertificeerde schilders die allemaal stuk voor stuk VCA gecertificeerd zijn. Hierdoor leveren wij de juiste aanpak en werken altijd op een milieubewuste manier. Onze schilders krijgen maandelijkse trainingen om zo up to date mogelijk te zijn over de laatste Arbo eisen.

Neem contact op

    Geef uw contact voorkeur aan

    E-mailTelefoon

    Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Rebo Schilderwerken

    Neem direct contact op