De perfecte partner

Schilderen is de grootste tak van ons bedrijf. Onze schilders zijn stuk voor stuk VCA gecertificeerd en zijn altijd op de hoogte van de laatste milieu en Arbo eisen. Wij staan garant voor onze schilders en leveren stuk voor stuk topkwaliteit met de discipline en motivatie die wij handhaven binnen Rebo Schilderwerken. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in Onderhoudsschilderwerk, Restauratie Schilderwerk maar ook voor de reguliere klus bent u bij ons aan het goede adres.

Projectmatig Schilderwerk

Wij verzorgen al jaren voor verschillende grote projecten het onderhoud en projectmatig schilderwerk. Rebo Schilderwerken is hierin de ideale partner. Wij zorgen niet alleen voor een zo efficiënt mogelijke project planning, maar houden zeer zeker ook altijd rekening met de wensen van de klant. Wij zijn ons ervan bewust dat er op grotere projecten vaak overdag gewerkt wordt.

Door middel van de juiste projectplanning zorgen wij voor zo min mogelijk overlast en gaat dit niet ten koste van de kwaliteit die Rebo Schilderwerken u levert.

Neem contact op

  Geef uw contact voorkeur aan

  E-mailTelefoon

  Rebo Schilderwerken

  Al jarenlang uw betrouwbare partner in onderhoud en schilderwerk.

  Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Rebo

  Neem direct contact op