Voegwerk herstellen

In het metsel-, en voegwerk van te restaureren monumenten, dorpsaanzichten, beschermd stadgezicht en vastgoed kunnen tal van gebreken voorkomen. Voordat tot herstel kan worden overgegaan is het belangrijkste om de aard van de gebreken vast te stellen. Door de jarenlange ervaring en passie voor restauratiewerken is ons bedrijf daarom ook geschikt voor uw monument.

Slecht of verouderd voegwerk alsmede kapotgevroren stenen kunnen voor problemen zorgen zoals vochtdoorslag, mos- en algengroei. Ongeveer 90 procent van alle gevallen van vochtdoorslag komt door slecht, poreus of gescheurd voeg- en metselwerk.

Oude en slechte voegen worden dan verwijderd en kapot gevroren/ gescheurde stenen vervangen door nieuwe, daarna wordt de gevel gereinigd. Vervolgens wordt er opnieuw gevoegd met mortel voor optimale dichting. Tenslotte wordt een impregneer laag aangebracht voor behoud van de vernieuwde gevel.

Restauratie Monument
De complete gevelrestauratie is aan ons toe vertrouwd. Van trasraam tot schoorsteen. Van reinigen tot het zetten van een snijvoeg. Ook de restauratie van ornamenten verzorgen wij voor u. Tevens kunnen wij vrijwel alle ornamenten namaken en zelf creëren.

 

Neem contact op

    Geef uw contact voorkeur aan

    E-mailTelefoon

    Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Rebo Schilderwerken

    Neem direct contact op