Resultaatgericht samenwerken

De nieuwe norm binnen vastgoed totaalonderhoud is Resultaatgericht Samenwerken (RGS) en biedt vele voordelen voor onze klanten. Resultaatgericht Samenwerken waarborgt een besparing op de kosten, het behouden van kwaliteit bij onderhoud en een waardevastheid van het vastgoed op korte en lange termijn. Veel woningcorporaties en vastgoedbeheerders kiezen Resultaatgericht Samenwerken omdat deze methode vele voordelen heeft. Wij bij Rebo Schilderwerken werken daarom graag via deze methodiek.

Onderhoud op niveau
Bij Resultaatgericht Samenwerken stellen wij van tevoren afgesproken prestatie-eisen vast. In overleg met u als onze opdrachtgever kunnen wij deze eisen vaststellen waardoor er een stabiel kwaliteitsniveau ontstaat. Dit niveau wordt door onze experts ten allen tijden behouden. Er wordt niet alleen rekening gehouden met de veiligheid en gezondheid maar er wordt ook gekeken naar de energieprestatie die door het onderhoud op een hoog niveau moet blijven. Ook houden wij bij Rebo Schilderwerken rekening met de kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van de oplevering maar ook de kwaliteit van het wonen en de toekomstwaarde die door het regelmatige onderhoud goed op pijl blijft, waardoor u minder zorgen hoeft te maken over de toekomst.

Onderhoudsexpert
Bij Rebo Schilderwerken heeft u altijd één vast contactpersoon die u gedurende het planmatig onderhoud op ieder moment kan bereiken. Onze persoonlijke onderhoudsexpert weet dan ook gelijk welk onderhoud er al heeft plaats gevonden en houdt dit in nauwkeurig in een dossier bij. Het dossier die onze onderhoudsexpert van uw planmatig onderhoud opstelt, is ook online op uw eigen account van onze website 24/7 te openen. Zo weet u als opdrachtgever waar u aan toe bent.

Gecertificeerd restauratiewerk
Rebo Schilderwerken heeft zich laten certificeren in het restauratiewerk wat wij verrichten aan monumentale gebouwen. Omdat de overheid alleen professionele bedrijven steunt die vakwerk leveren bij de restauratie van monumenten, is er een erkend keurmerk nodig om dit soort restauraties te mogen uitvoeren.  Dit keurmerk is ons erkend door de stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg, ook wel bekend als het ERM keurmerk. Het ERM keurmerk geeft u de zekerheid dat Rebo Schilderwerken gegarandeerd kwalitatief vakwerk oplevert.

 

Neem contact op

    Geef uw contact voorkeur aan

    E-mailTelefoon

    Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Rebo Schilderwerken

    Neem direct contact op