Professioneel bladgoud vergulden

Rebo Schilderwerken heeft zich gespecialiseerd in het vergulden van bladgoud. Onze specialisten op het gebied van decoratie en restauratie, kunnen het bladgoud vergulden op alle soorten hekwerken, gevelstenen, wapenschilden, lofwerken, lijstwerken, ornamenten, orgels, beelden, wijzerplaten en windwijzers. Het vergulden van het bladgoud vereist veel kennis van het benodigde materiaal en gereedschap. Onze experts zorgen voor een kwalitatieve afwerking, waardoor een chique uitstraling ontstaat. Bij Rebo Schilderwerken gaat het om de details en deze details zijn terug te vinden in onze vergulding technieken.

Glanzend bladgoud
De experts van Rebo Schilderwerken zorgen bij het vergulden dat het bladgoud glanst en dat er geen vervuiling bij kan komen tijdens het aanbrengen van het bladgoud. Deze techniek kan op verschillende ondergronden professioneel aangebracht worden op zowel interieur als exterieur. Er zijn weinig metalen die de glans en uitstraling van bladgoud kunnen overtreffen.

Neem contact op

  Geef uw contact voorkeur aan

  E-mailTelefoon

  Expert in schildertechnieken

  Door jarenlange ervaring beschikken de schilder-experts van Rebo Schilderwerken over verschillende authentieke en ambachtelijke schilderstechnieken.

  Wij bij Rebo Schilderwerken zien dat monumentale panden, kerken en diverse andere monumenten vooral de oudere schildertechnieken nodig hebben om de restauratie op een kwalitatieve wijze te voltooien. Naast de monumentale panden worden deze technieken ook bij particuliere toegepast. Bij horecagelegenheden en openbare ruimtes zien we steeds vaker de decoratieve schildertechnieken en muurschilderingen terug.

  Gecertificeerd restauratiewerk
  Rebo Schilderwerken heeft zich laten certificeren in het restauratiewerk wat wij verrichten aan monumentale gebouwen. Omdat de overheid alleen professionele bedrijven steunt die vakwerk leveren bij de restauratie van monumenten, is er een erkend keurmerk nodig om dit soort restauraties te mogen uitvoeren.  Dit keurmerk is ons erkend door de stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg, ook wel bekend als het ERM keurmerk. Het ERM keurmerk geeft u de zekerheid dat Rebo Schilderwerken gegarandeerd kwalitatief vakwerk oplevert.

  Werkgebied
  Rebo Schilderwerken werkt op nationaal en internationaal niveau aan een breed scala van projecten voor bedrijven en particulieren. Onze experts hebben opdrachten mogen uitvoeren voor zowel de overheid als bedrijven en zelfs particulieren.

  Zo werken wij nauw samen met gemeentelijke en kerkelijke instellingen en eigenaren en beheerders van monumentaal vastgoed.

  Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Rebo Schilderwerken

  Neem direct contact op