Onderhoud/schilderwerk.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Rebo schilderwerken is de specialist als het gaat om schilderwerk en onderhoud van uw woonhuis of vastgoed. Door onze jarenlange ervaring en VCA gecertifieerde schilders kunnen wij topkwaliteit leveren waarbij discipline, vakmanschap, efficiëntie en kostenbesparing voorop staat.Dit kan zowel projectmatig als planmatig middels ons MJOP (meerjarenonderhoudsplan). Hierin bent u voor meerdere jaren ontzorg wat veel geld kan besparen en zorgt voor een optimaal resultaat, het hele jaar door!

De klant staat centraal
Bij onderhoud en schilderwerken staan wij garant voor ons personeel en het werk wat zij afleveren. Zo houden wij altijd rekening met uw persoonlijke situatie. U kunt hierbij vanuit gaan dat onze schilders u zo min mogelijk tot last zijn. Wij streven naar een optimale service en werken zo efficiënt mogelijk.

Om u een goed en duidelijk beeld te geven van de kosten en de werkzaamheden komt er altijd eerst een specialist bij u langs. Deze zal samen met u kijken naar de wensen en behoeften. Hierna wordt er een concreet plan opgesteld en geven wij indien nodig een passend advies. Kleuradvies (link)Professionele specialisten 100%

Onderhoudswerk
Onderhoudsschilderwerk is een van de meest voorkomende diensten van Rebo Schilderwerken. Naast de bescherming van uw woning of vastgoed speelt bij binnen schilderwerk, verfraaiing een zeer grote rol. kleur en esthetisch aanzien kunnen de woon beleving en woonsfeer sterk verbeteren. En bijdragen aan een prettig woonklimaat.

Buitenschilderwerk
Het gebruik van de juiste materialen en technieken voor de buitenkant van uw woning of vastgoed kan enorme invloed hebben op de duurzaamheid en de weersinvloeden waaraan schilderwerk wordt blootgesteld in het Nederlandse klimaat. Om uw woning de beste bescherming te geven tegen al deze weersinvloeden, zorgen wij voor de juiste technieken en materialen. Ook deel vervanging en houtrotreparatie zijn veel voorkomende werkzaamheden bij buitenschilderwerk. Door de juiste combinatie zorgen wij dat uw woning weer voor jaren beschermd is en leveren wij altijd het beste resultaat.

Aanverwante werkzaamheden
U bent bij Rebo Schilderwerken natuurlijk ook aan het juiste adres voor aanverwante werkzaamheden die komen kijken bij schilderwerk en onderhoud. U kunt hierbij denken aan:

check Behang en wandafwerking
check Vloerafwerking
check Gevelreiniging
check Stoffering
check Bladgoudimmitatie
check Zonwering
check Isolerende beglazing
check Betonreparatie
check Houtrotherstel en deelvervanging

Door samen met u te kijken naar de wensen en behoeften en mogelijkheden kunnen we door middel van een projectmatig of MJOP ervoor zorgen dat we een optimaal resultaat behouden.

Denkt u aan een MJOP?
Wij kunnen er op deze manier voor zorgen dat de kosten gespreid worden over meerdere jaren. Als er elke keer een nieuw verfsysteem verzorgd dient te worden, kost dat veel geld. Door een meerjarenplanning te maken, scheelt dat kosten over het aantal jaren waarin er gepland is en is er een vaste frequentie waarin gewerkt wordt. Zo leveren wij de beste kwaliteit producten en komen we na het eerste jaar terug om een controlebeurt te houden. Hierin kijken we niet alleen naar de kwaliteit van onze producten en werken maar ook naar beschadigingen van buitenaf.

Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Rebo Schilderwerken

Neem direct contact op