Meer Jaren Onderhoudsplan (MJOP)

Het Meer Jaren Onderhoudsplan (MJOP) van Rebo Schilderwerken is een maatwerkplan dat in overleg met u als opdrachtgever wordt opgesteld. Het plan geeft u inzicht wanneer welke onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden en welke kosten dit met zich meebrengt. Dit kan voor 5, 10 of zelf 20 jarenplan hierin krijgt u een duidelijke indicatie van de kosten over de afgesproken looptijd.

Periodieke controles
Tussentijds vinden regelmatig controles plaats. Wanneer bij controle blijkt dat een bewerking eerder moet plaatsvinden of juist kan worden uitgesteld dan wordt dit met u overlegd. Bovendien worden in het schema de toe te passen producten en kleurnummers vastgelegd. Hierbij wordt het complete plaatje van A to Z gecontroleerd. Denk hierbij aan Gevel Onderhoud, Houtrot en schilderwerk.

Garantiecertificaat
Kiest u voor het Meer Jaren Onderhoudsplan van Rebo Schilderwerken? dan kiest u voor zekerheid. Om die reden ontvangt u een op naam gesteld garantiecertificaat. Dit certificaat geeft u zwart op wit de gegarandeerde kwaliteit van de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden en de toegepaste producten als vooraf overeengekomen.

Investeren in de toekomst
De marktwaarde van een woning of vastgoed die in perfecte staat verkeert, is groter dan die van een identieke woning met achterstallig onderhoud. Het verschil tussen deze woningen is vaak meer dan de kosten van professioneel onderhoud. Zo heeft u de garantie en kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van onderhoudskosten. Daarnaast zorgen wij dat uw pand er altijd netjes en verzorgt uitziet.

Neem contact op

    Geef uw contact voorkeur aan

    E-mailTelefoon

    Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Rebo Schilderwerken

    Neem direct contact op