Behangwerk voor particulieren

Behang bepaald vandaag de dag steeds meer de sfeer in huis! Daarnaast word het ook steeds populairder en zijn er honderden verschillende soorten.  Rebo Schilderwerken kan u op alle facetten van het behangen van dienst zijn. Wij staan bekend om ons vakmanschap en door ons ruime tevreden klantenbestand, zijn wij een betrouwbare partner voor zowel particulier als VVE-ers. Onze behang-specialisten werken netjes, secuur en efficiënt bij elk project, ongeacht formaat. Van nieuwbouw tot monumentale panden bij Rebo Schilderwerken zorgen wij voor een passend behang bij u aan de wand.

Behangstijlen
check Wij bieden verschillende soorten behangstijlen. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld;
check 3D-effecten
check Fotoprints
check Illustraties
check Grafische vormgeving.
check Eigen ontwerp behang

Het praktische gedeelte
Wij hebben ook nagedacht over het praktische gedeelte van het behang. Het nieuw soort vliesbehang is snel een eenvoudig aan te brengen op de muur. Het is afwasbaar en weer eenvoudig te verwijderen.

Wandafwerking
Ook kunt u bij ons terecht voor diverse wandafwerkingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speciaal behang voor grote monumentale panden en ziekenhuizen, of uw eigen vakantiefoto geprint over de hele muur van uw woning. Het is zelfs mogelijk om een eigen ontwerp op de muur te krijgen!

Neem contact op

    Geef uw contact voorkeur aan

    E-mailTelefoon

    Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Rebo Schilderwerken

    Neem direct contact op