Kleuradvies

Een compleet advies
Voor een kleuradvies van een professionele schilder, bent u bij Rebo Schilderwerken aan het goede adres. Wij weten als geen ander hoe belangrijk kleuren kunnen zijn in een woon- of bedrijfsruimte. De kleur van de muren en plafonds bepaalt immers voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Met de verandering van slechts enkele details of een aangepaste tint, kunt u al enorme verschillen in sfeer creëren, waardoor uw leefomgeving in een handomdraai kan worden omgetoverd.

Zowel verf-technisch als kleuradvies
Wanneer u een bepaalde sfeer in huis wilt creëren, is het belangrijk om de tijd te nemen om de juiste kleuren te kiezen. Doordat lang niet iedereen het inzicht en de kennis heeft van kleuren, is het verstandig om kleuradvies van een ervaren schilder te vragen. Aan de hand van voorbeelden, kunnen wij dit kleuradvies voor u op maat verstrekken. In combinatie met verf-technisch advies, profiteert u bij onze schilder van een totaalpakket aan adviezen, die u kunt gebruiken om te realiseren wat u wenst. De inhoud van een verf-technisch advies kan informatie omvatten over de meest geschikte werkwijze, gezondheidsaspecten, de aan te raden materialen en/of de mogelijke verfsoorten. Al deze technische adviezen komen verschillende projecten aan bod bij zowel grote en kleinere projecten.

U bepaalt de sfeer in huis
Door zorgvuldig naar uw wensen te luisteren en te achterhalen naar welke sfeer u op zoek bent, kunnen wij het juiste resultaat behalen. Het kleuradvies dat u van onze schilder ontvangt, levert ongetwijfeld de sfeer in uw ruimte op die u in gedachten heeft.
Wij passen ook meer jaren schema’s toe aan klanten die geïnteresseerd zijn in onderhoud op meerdere jaren dit kan vanaf 5, 10 tot zelf 20 jaar waarbij de prijs vast word gezet! Vraag de telefoniste naar de mogelijkheden.

Neem contact op

    Geef uw contact voorkeur aan

    E-mailTelefoon

    Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Rebo Schilderwerken

    Neem direct contact op