Organisatie

De organisatie
Met ruim 60 vaste schilders en in totaal ca. 70 werknemers mag Rebo Schilderwerken zich echt een marktleider noemen. Door jarenlange ervaring, kennis, arbeid en vlijt zijn wij uitgegroeid tot een van de bekendste schildersbedrijven van Nederland. Met twee vestigingen in Amsterdam en in Utrecht kunnen wij lokaal en buiten onze regio onze diensten aanbieden. Bij ons staat kwaliteit, service en efficiëntie hoog in het vaandel. Niet alleen zorgen wij voor een hoog kwaliteitsniveau van onze diensten, maar wij denken graag mee in het belang van de klant en streven naar een optimale service! Door afspraken na te komen en ervoor te zorgen dat onze opdrachtgevers de perfecte nazorg met garanties krijgen, bouwen wij al jaren aan een tevreden klantenbestand.

Voor vele vaste relaties is Rebo Schilderwerken, de vertrouwde partner in onderhoud en schilderwerk. Niet alleen voor deze diensten bent u bij ons aan het juiste adres! Ook voor [gevel]renovatie, restauratie, houtrotherstel, wandafwerking en beglazing bent u bij ons in goede handen. Door nauw samen te werken met de specialisten van Rebo Gevel Totaalonderhoud kunnen wij onze opdrachtgevers in zowel de zakelijke als de particulieren markt uitstekend bedienen en volledig ontzorgen.

Onze opdrachtgevers
Wij van Rebo Schilderwerken bieden de garanties die men van een schildersbedrijf mag verwachten. Bij het opstellen van een offerte denken wij mee met de wensen en behoefte van onze opdrachtgevers. Zo maken wij altijd een offerte op maat en staan wij garant voor het juiste advies en onderhoud van uw woning of vastgoed.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van het juiste advies op het gebied van kleur, advies in onderhoud en verf-technisch advies!

Tot de opdrachtgevers behoren onder meer aannemers, adviesbureaus, architecten, bedrijven, gemeenten, instellingen, overheidsinstanties, particulieren, scholen, stichtingen, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren en woningbouwverenigingen.

Neem contact op

    Geef uw contact voorkeur aan

    E-mailTelefoon

    Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Rebo Schilderwerken

    Neem direct contact op