Geschiedenis

Rebo Schilderwerken vind zijn oorsprong bij “Kemper Schilderwerken”, een bedrijf dat meer dan honderd jaar heeft bestaan, en als zeer gerenommeerd bekend stond. Alhier heeft Alex de Bruin, directeur eigenaar van Rebo Schilderwerken, zijn eerste schreden gezet in de schildersbranche en heeft hij het vakmanschap uit zeer bekwame handen geleerd. Een wijze les van de oude Kemper leeft bij Rebo Schilderwerken nog steeds:

Als schilder ben je met onderhoud bezig. Het woord zegt het al: schilderen, een schild is om te beschermen. Beschermen om iets in stand te houden.

Onderhoud heeft alles te maken met tijd – je wilt iets met een verleden weer een toekomst geven. Zo helpt de schilder als het ware de stad door de tijd heen. Rebo Schilderwerken is er dan ook maar wat trots op dat sommige oude klanten van Kemper Schilderwerken nu ook bij hun op de referentielijst staan.

Een echt familiebedrijf!
Na jarenlang kennis te hebben vergaard en ervaring te hebben verzameld besluit Alex de Bruin in het jaar 1997 de knoop door te hakken en voor zich zelf te gaan starten. Dit blijkt een enorm succes te zijn en na jaren noeste arbeid en leveren van topkwaliteit schilderwerk staat Rebo Schilderwerken Amsterdam B.V. vast op de kaart.

In 2003 ontstaat er een ideale mogelijkheid om uit te breiden. Met de juiste man op de juiste plaats wordt Rebo Schilderwerken Utrecht B.V. opgericht. Ondanks roerige tijden waarin veel bedrijven afhaken kunnen wij met genoegen zien dat ook Rebo Schilderwerken Utrecht B.V. een gedegen koers vaart gebaseerd op kwaliteit en vertrouwen.

Vandaag de dag is Boy de Bruin de algemeen directeur. Een aantal kernwoorden die Boy de Bruin goed omschrijven zijn gedreven, eerlijkheid, en vertrouwen. Door deze kernwoorden toe te passen in de bedrijfscultuur van Rebo Schilderwerken zijn wij uitgegroeid tot een echte marktleider op het gebied van schilderwerk en onderhoud.

Neem contact op

    Geef uw contact voorkeur aan

    E-mailTelefoon

    Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Rebo Schilderwerken

    Neem direct contact op