Vastgoedonderhoud voor onderwijsinstellingen

Als onderwijsinstelling heeft u de verantwoordelijkheid voor zowel het binnen- als buitenonderhoud van uw pand.

Omdat er vaak veel verschillend onderhoud vereist is, wordt onderhoud aan dit soort gebouwen tijdrovend en een complex proces. Rebo Schilderwerken zorgt voor een planmatige uitvoering van het binnen- en buitenonderhoud van elk gebouw. Wij streven naar een optimale communicatie zodat het werkproces soepel en efficiënt verloopt. Door het toepassen van een planmatige aanpak past het onderhoud binnen uw budget en minimaliseren wij de overlast voor uw gebruikers.

Goed geregeld onderhoud
In de jarenlange ervaring van Rebo Schilderwerken hebben wij met veel verschillende scholen en onderwijsinstellingen samen mogen werken. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in kleinschalig onderhoud, maar ook grootschalige onderhoudsklussen zijn voor ons geen uitdaging. Onderhoud aan uw vastgoed wordt bij ons op een professionele manier uitgevoerd door een team van experts en professionals, waardoor u de zekerheid krijgt dat het onderhoudsproces zo optimaal mogelijk verloopt. Wij verzorgen alle aspecten van het onderhoud aan uw vastgoed, van inspectie tot uitvoering en uiteindelijk de oplevering. Iedere onderhoudsdiscipline heeft zijn eigen professionals en met aandacht voor detail gaan onze professionals aan de slag. Onze onderhoudsdisciplines zijn onder andere:

check binnen- en buitenschilderwerk
check (isolerende)beglazing
check houtrot en deelvervangingen
check (gevel)renovatie
check gevelreiniging
check behang en wandafwerking
check vloerafwerking 

Resultaatgericht samenwerken
Die nieuwe norm binnen de vastgoed totaalonderhoud is Resultaatgericht Samenwerken (RGS) en biedt vele voordelen voor onze klanten. Resultaatgericht Samenwerken waarborgt een besparing op de kosten, het behouden van kwaliteit bij onderhoud en een waardevastheid van het vastgoed op korte en lange termijn. Veel woningcorporaties en vastgoedbeheerders kiezen Resultaatgericht Samenwerken omdat deze methode vele voordelen heeft. Wij bij Rebo Schilderwerken werken daarom graag via deze methodiek.

Neem contact op

  Geef uw contact voorkeur aan

  E-mailTelefoon

  Onderhoudsexpert
  Bij Rebo Schilderwerken heeft u altijd één vast contactpersoon die u gedurende het planmatig onderhoud op ieder moment kan bereiken. Onze persoonlijke onderhoudsexpert weet dan ook gelijk welk onderhoud er al heeft plaats gevonden en houdt dit in nauwkeurig in een dossier bij. Zo weet u als opdrachtgever waar u aan toe bent.

  Gecertificeerd restauratiewerk
  Rebo Schilderwerken heeft zich laten certificeren in het restauratiewerk wat wij verrichten aan monumentale gebouwen. Omdat de overheid alleen professionele bedrijven steunt die vakwerk leveren bij de restauratie van monumenten, is er een erkend keurmerk nodig om dit soort restauraties te mogen uitvoeren.  Dit keurmerk is ons erkend door de stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg, ook wel bekend als het ERM keurmerk. Het ERM keurmerk geeft u de zekerheid dat Rebo Schilderwerken gegarandeerd kwalitatief vakwerk oplevert.

  Werkgebied
  Rebo Schilderwerken werkt op nationaal en internationaal niveau aan een breed scala van projecten voor bedrijven en particulieren. Onze experts hebben opdrachten mogen uitvoeren voor zowel de overheid als bedrijven en zelfs particulieren.

  Zo werken wij nauw samen met gemeentelijke en kerkelijke instellingen en eigenaren en beheerders van monumentaal vastgoed.

  Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Rebo Schilderwerken

  Neem direct contact op