Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP)

Bij Rebo Schilderwerken is het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan een veel voorkomend geval. In overleg met u als opdrachtgever stellen wij voor een langere periode een maatwerkplan op, dat aansluit bij uw onderhoudsbehoefte. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de energieprestatie van uw woning bij het opstellen van het plan. Bij het bepalen van de kaders van het plan kan u zelf de prestatie-eisen bepalen, waardoor u zelf de touwtjes in handen houdt. Rebo Schilderwerken heeft meerdere meerjaren onderhoudsplannen lopen bij verschillende afnemers, zoals particulieren, bedrijven, gemeentes, vereniging van eigenaren, vastgoedbeheerders en woningbouwcorporaties. Ieder meerjaren onderhoudsplan is afgestemd op de unieke wensen en situaties die iedere afnemer heeft.

Periodieke Controles
Om er zeker van te zijn dat het onderhoud op het juiste moment gebeurd, worden er altijd periodieke controles gevoerd. Zo bent u er altijd zeker van dat renovaties en onderhoud op tijd plaats kunnen vinden. De voortijdige controles dienen tegelijkertijd ook een goede voorbereiding voor de aanschaf van eventueel materiaal, waardoor het proces nog sneller verloopt.

 Gegarandeerde kwaliteit
Om de kwaliteit van onze diensten aan u te kunnen waarborgen, stellen wij voor u een garantiecertificaat op. Dit garantiecertificaat geeft u een gegarandeerde kwaliteitsmaat waaraan wij ons dienen te houden. Omdat de wensen en behoefte van iedere klant verschillend zijn, wordt het certificaat in overleg met u persoonlijk opgesteld. Het certificaat garandeert het volbrengen van de onderhoudswerkzaamheden en de toegepaste producten die afgesproken zijn met onze klant.

Toekomst investering
Onderhoud verspreid over meerdere jaren is een zeer belangrijke investering in uw woning of pand. Een goed onderhouden woning of vastgoed verhoogt namelijk de marktwaarde, waardoor het vastgoed aantrekkelijker wordt voor toekomstige verkoop. Door het afnemen van een meerjaren onderhoudsplan bij Rebo Schilderwerken garandeert dus ook een investering in uw toekomst.

 

 

Neem contact op

    Geef uw contact voorkeur aan

    E-mailTelefoon

    Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Rebo Schilderwerken

    Neem direct contact op