Houtrotherstel en deelvervangingen

Een steeds groter wordend probleem bij kozijnen en houten onderdelen van vastgoed is houtrot. Meestal ontstaat houtrot door achterstallig of onvoldoende onderhoud of nalatig schilderwerk.

Houtrotreparatie, geen half werk
Voorkomen is beter dan genezen! Dat geldt vooral voor schilderwerk aan houten gevelelementen. Openstaande verbindingen en defecte afdichting van beglazing zijn vaak de belangrijkste oorzaak van houtrot met daaruit voortkomende kostbare gevolgschade. U kunt houtrot voorkomen en veel geld besparen door tijdig en vakkundig onderhoud van het schilderwerk.

Duurzame oplossing
Een kozijn met houtrot hoeft niet altijd in zijn geheel vervangen te worden. Vaak verkeert een groot deel van het kozijn met houtrot nog in goed staat. Daarom is deelvervanging of houtrotreparatie vaak een uitstekende oplossing. Dit levert niet alleen een besparing op in de onderhoudskosten, maar het helpt ook bij het terugdringen van de verspilling van schaars natuurlijk bouwmateriaal.

Neem contact op

  Geef uw contact voorkeur aan

  E-mailTelefoon

  Vakkundig hersteld
  In beide gevallen frezen wij de aangetaste delen vakkundig uit tot het nog gezonde hout. Daarna vervangen we de verwijderde delen of repareren deze met een hoogwaardig houtreparatiemiddel. Na de reparatie wordt het geheel geschilderd en heeft u weer een mooi strak kozijn dat weer voor jaren beschermd is.

  Het voorkomen en behandelen van houtrot is een vak op zich. Voor het uitvoeren van houtrotherstel werkzaamheden beschikken wij over een team van echte specialisten die zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van houtrotreparaties en deelvervangingen. Bij het herstellen van houtrot moet met diverse factoren rekening worden gehouden. Vakkennis én de juiste gereedschappen en materialen zijn hierbij onontbeerlijk. Zo heeft u de zekerheid dat alle houtrotherstel en deelvervangingen werkzaamheden op een professionele wijze worden uitgevoerd.

  Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Rebo Schilderwerken

  Neem direct contact op