Gepland onderhoud

Bij Rebo Schilderwerken is het mogelijk om gepland onderhoud aan uw woning uit te voeren. Bij planmatig onderhoud wordt er door Rebo Schilderwerken een onderhoudspecialist ingezet die voor u een onderhoudsplan opstelt. In goed overleg met u als opdrachtgever stellen wij het onderhoudsplan op voor een onderhoudsperiode van minimaal 10 jaar. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de energieprestatie van uw woning bij het opstellen van het plan. Bij het bepalen van de kaders  van het plan kan u zelf de prestatie-eisen bepalen, waardoor u zelf de touwtjes in handen houdt.

Na het opstellen van het plan nemen wij alle verantwoordelijkheid voor het geplande onderhoud van uw woning op basis van de overeenkomst.

Resultaatgerichte samenwerking
Het planmatige onderhoudsprogramma van Rebo Schilderwerken zal verlopen via de resultaatgerichte samenwerkingsmodule.  In deze module worden dagelijks onderhoud, contractueel onderhoud en planmatig onderhoud met elkaar geïntegreerd. Door de samenvoeging van deze onderhoudsvormen kan het onderhoudsproces gestructureerd verlopen wat leidt tot een efficiëntere onderhoudsuitvoering.

Onderhoudsexpert
Bij Rebo Schilderwerken heeft u altijd één vast contactpersoon die u gedurende het planmatig onderhoud op ieder moment kan bereiken. Onze persoonlijke onderhoudsexpert weet dan ook gelijk welk onderhoud er al heeft plaats gevonden en houdt dit in nauwkeurig in een dossier bij. Het dossier die onze onderhoudsexpert van uw planmatig onderhoud opstelt, is ook online op uw eigen account van onze website 24/7 te openen. Zo weet u als opdrachtgever waar u aan toe bent.

 

 

Neem contact op

    Geef uw contact voorkeur aan

    E-mailTelefoon

    Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Rebo Schilderwerken

    Neem direct contact op