Energetische maatregelen

Om uw vastgoed energiezuiniger te maken kunt u energetische maatregelen treffen. Dit is niet alleen belangrijk voor uw besparing maar zeer zeker ook voor het milieu.  Een van de meest eenvoudige en doeltreffende energetische maatregel is het vervangen van uw beglazing door isolerende beglazing. U kunt al behoorlijk besparen op uw energierekening als u isolatieglas laat plaatsen door Rebo Schilderwerken.

Energielabel
Een energielabel bij vastgoed geeft kopers en/of huurders een goed overzicht van hoe zuinig een woning of gebouw is.

Dat is handig, want een keuze voor een zuinige woning betekent een lagere energierekening, meer wooncomfort en minder CO2-uitstoot. Beter voor het milieu dus! Het energielabel geeft aan of de woning veel of weinig energie verbruikt (de energieprestatie). Woningen met een A-label zijn het energiezuinigst. De minst zuinige woningen krijgen een G-label. Op het energielabel staat ook welke energiebesparende maatregelen in de woning mogelijk zijn. Denk aan dubbel glas plaatsen of isolatie van het dak.

 Geld besparen door te investeren
Ook in Nederland moet de CO2-uitstoot gereduceerd worden en naar verwachting zullen de energiekosten daarom snel toenemen. Investeren is isolatieglas levert u dus een hoog rendement op.

Er zijn genoeg mogelijkheden. Veel oudere woningen en vastgoed hebben nog geen gevelisolatie en geen vloerisolatie. Ook ontbreekt nog weleens dubbel glas in slaapkamers. Zonnepanelen zijn sterk in opkomst, maar nog lang niet op alle daken aanwezig.

De voordelen van een goed geïsoleerd en energiezuinig huis zijn:
– Behagelijker en comfortabeler wonen
– Lagere energierekening
– Minder CO2-uitstoot voor een beter milieu
– Waardestijging van de woning en vastgoed en kortere verkooptijd

Wij adviseren u graag over de verschillende maatregelen en hoe deze u het meeste rendement op kunnen leveren. Door de juiste maatregelen toe te passen kunnen wij uw energielabel en de energiezuinigheid van uw vastgoed sterk verbeteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies en gesprek.

 

Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Rebo Schilderwerken

Neem direct contact op