Conditiemeting

Onderhoud
Wat elke dag wel voorkomt, is het onderhoud van gebouwen. In de loop der jaren wordt vastgoed blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Hierdoor ontstaat slijtage en gebreken. Bij het niet goed onderhouden van een pand of woning kunnen de rekeningen dus aardig oplopen. Wat ook een grote rol speelt is de gebruikers van het pand. De oorspronkelijke bewoners kunnen vaak hele andere eisen en wensen hebben gehad dan de huidige gebruikers. Het is daarom van belang een goed en duidelijk inzicht te krijgen wat uw wensen zijn.

Aan de hand van een wettelijk vastgestelde meet en registreer methode, voert Rebo Schilderwerken een nauwkeurige en kritische conditiemeting uit. Zo krijgen we een goed inzicht in de onderhoudsstatus van het gebouw. Tijdens deze meting wordt geen deel van het gebouw overgeslagen. Elk hoekje komt aan de beurt! Door elk onderdeel van het gebouw individueel te beoordelen in zijn huidige staat zorgen we dat er een compleet rapport kan worden opgesteld. Hierdoor bent u dus volledig op de hoogte van alle ins en outs van uw pand of woning. In dit rapport vindt u per bouwelement de conditiescores. Zo heeft u in een overzicht de ernst, de omvang en de intensiteit van de eventueel aanwezige gebreken aan uw vastgoed of woning.

Aanvullende eisen
Nadat u het rapport heeft ontvangen van de inspectie met daarin de uitkomst. Bent u als vastgoedeigenaar volledig op de hoogte. Zo weet u dan een aantal punten;

  • Of uw vastgoed voldoet aan algemene veiligheidseisen
  • Of uw vastgoed voldoet aan het gemiddelde onderhoudsniveau

et de uitkomst van onze inspectie weet u als vastgoedeigenaar of uw objecten voldoen aan de algemene veiligheidseisen en het door u gewenste beheer- en/of onderhoudsniveau. Bovendien kunt u aanvullende prestatie-eisen stellen. Bijvoorbeeld met betrekking tot de energieprestatie van uw vastgoed. Aan de hand van dit inspectierapport kunt u doelgericht actie ondernemen.

 

Neem contact op

    Geef uw contact voorkeur aan

    E-mailTelefoon

    Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Rebo Schilderwerken

    Neem direct contact op